Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H ΖΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ έχοντας ως βάση την Ανατολική Θεσσαλονίκη τα τελευταία 10 χρόνια και με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον οικονομικό κλάδο, έχει καταφέρει και είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης για την πολυκατοικία σας. Η εμπιστοσύνη, η διαφάνεια και η καλή συνεργασία είναι για εμάς βασικές αξίες, αξίες που επιβεβαιώνονται καθημερινά στην πράξη.

Ακούγοντας τις δίκες σας ανάγκες, προσφέρουμε υπηρεσίες όπως μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων βρισκόμενοι πάντα δίπλα στον διαχειριστή, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε και την οικονομική διαχείριση φροντίζοντας πάντοτε για την ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας, έχοντας πάντα ενήμερους τους ένοικους για οποιαδήποτε κίνηση ή πρόβλημα.

Χρησιμοποιώντας τα καταλληλότερα μέσα μπορούμε να εγγυηθούμε την έγκυρη και δίκαιη κατανομή των δαπανών σας σύμφωνα πάντα με το καταστατικό/κανονισμό της πολυκατοικίας και της ισχύουσας νομοθεσίας ενώ συγχρόνως βρισκόμαστε δίπλα σε εσάς ακούγοντας σας επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Έχοντας δίπλα μας ένα ευρύ κύκλο συνεργατών, μπορούμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε έκτακτη ανάγκη σας.

Η ΖΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ και οι συνεργάτες της εγγυώνται την ορθή λειτουργία της πολυκατοικίας σας, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς πάντοτε με σεβασμό στον πελάτη.

 

to-top